Onze expertises

“Wat vind je daar nou, op zo’n ontwerpbureau?” “Ehm… kweenie. Een broeinest van creatieve geesten?” Zeker. Maar we zijn vooral vakmensen. Elk met hun eigen expertise, verkregen via opleiding en praktijkervaring. O ja, en eentje die met een uitzonderlijk talent geboren is. (We noemen geen naam, want dat vindt Martijn helemaal niet leuk.) icon-symbol-9

Animaties

Een moderne manier om een boodschap compact en doeltreffend te verpakken. Geschikt voor elke doelgroep en alle media!

..

Animaties

Apps

Waar gebeurd! “Zeker kunnen wij een app voor u ontwikkelen, maar waarom wilt dat eigenlijk?” “Weet ik niet, ik wil er gewoon één; verzinnen jullie de reden maar!”

..

Apps

E-Magazine; een verhaal met kop en staart

Ja, wij geven het ronduit toe: wij zijn fan van het e-magazine. Wanneer kies je daar nou voor en hoe gaat the making of in zijn werk? Een impressie.

..

E-Magazine; een verhaal met kop en staart

Magazines

Online magazines zijn nieuw en ‘in’, maar het offline magazine is nog steeds niet ‘ou(d)t’.

..

Magazines

Huisstijl

Mensen vormen de hartslag van uw organisatie. De ontmoeting met hen bepaalt in belangrijke mate de indruk die de doelgroep krijgt van wie u bent en waar u voor staat. Toch wordt de eerste indruk vaak gevormd door iets anders: de huisstijl.

..

Huisstijl

Logo’s

De geboorte van een logo is de geboorte van de visuele identiteit van een organisatie. Hoe belangrijk ook, het gaat pas spreken en krijgt pas betekenis in de toepassingsvormen die eruit voortvloeien en het dagelijkse gebruik ervan.

..

Logo’s

Campagnes

Wat doen we: viral, incentive, cross mediaal? Nee, u bent niet in het ziekenhuis; dit is een communicatiebureau. De overeenkomst is wel dat ook een goede campagne vraagt om chirurgische precisie!

..

Campagnes

Websites

Er is één vraag die u ons niet mag stellen: ‘Heb ik eigenlijk wel een website nodig?’ Een organisatie zonder online identiteit… bestaat niet!

..

Websites