CommunicatieKalligrafie is hot!

Tijdens onze inspiratiemiddag (dat doen we eens in de twee weken) hadden we dit keer het thema: Kalligrafie.   Het is niet alleen ontzettend hip (want ..

september 15
Factor12Binnengluren bij Factor 12

#HuisdeReiger, onze thuishaven. Een rijksmonument dat stamt uit de 15e eeuw. Van oorsprong een professorswoning. Tegenwoordig niet meer, maar slimme mensen ..

juli 05
Communicatie12 jaar herinneringen

Factor 12 bestaat 12 jaar! En dat konden we niet zonder jou. Daar willen we je voor bedanken, op verschillende momenten en manieren. Bij een jubileum blik ..

mei 23
CommunicatieWe love slack!

Een tijdje geleden werden we nog overspoelt met mails en de bijbehorende cc’s. Tegenwoordig communiceren wij nóg sneller met elkaar en onze klanten. ..

maart 16
Activatie1e indruk, staat gedrukt

“Nietttttt… jij weet dat echt niet meer!” krijg ik dan te horen. “Oh, jawel!” antwoord ik. Een fotografisch geheugen of een olifanten brein.. Ik ..

maart 02
CommunicatieFactor 12 12 jaar!

Fantastisch. Feest! Flink uitpakken. In Fases. #Furrassund. Felicitaties. Feel good. Finale. Friends. Fun!   Voor wie het nog niet helemaal snapt: ..

februari 26
CommunicatieInvesteerder gezocht (met een flinke dosis gezond verstand)

“Ik ga meedoen aan de Dragons Den”, zei ik laatst enthousiast tegen mijn vriendin. “Oh leuk, ga je dan verkleed als een Pikachu of zo?” “Hmm nee ..

februari 07
WebsiteAnd the Award goes to….

“Hey, waar zijn jullie naartoe geweest?” Naar de Award uitreiking van Website van het Jaar 2016 in B.Amsterdam. “O… waarom mochten ..

december 16
E-magazineEen e-magazine maken? Deze 5 tips helpen je op weg!

Een e-magazine is echt iets anders dan een geprint magazine. Om ervoor te zorgen dat jouw magazine optimaal resultaat behaalt, geven we je hieronder 5 tips ..

november 17
E-magazineBreng je verhaal tot leven!

Of het nou een jaarverslag is of een interne strategische visie die je met lezers wilt delen, interactiviteit zorgt voor meer beleving. Een e-magazine is ..

november 02