Welkom

Gefeliciteerd!

U. Met het feit dat u nog steeds op onze website bent (waarom eigenlijk?). Wij. Met elke opdrachtgever die voor ons kiest. Met moed, om vragen te stellen die op het randje zitten.  Met vertrouwen. Met creativiteit. Met de afronding van een project. Met meetbaar succes.

Met elke mijlpaal in uw of onze geschiedenis. De lancering van uw product, bijvoorbeeld. Of ons 12 jarig jubileum. Maar vooral met de wil om kwaliteit te leveren. In alles wat u vraagt, in alles wat wij doen. Met kwaliteit begint het, en eindigt het (nooit)!

“Een broeinest van creatieve geesten? Zeker. Maar we zijn vooral vakmensen.” 

Gecertificeerd

We roepen niet alleen dat we kwaliteit leveren, we laten het ook controleren. Het ISO 9001 certificaat is het bewijs dat we voldoen aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Een onafhankelijke instantie beoordeelt hierbij of en hoe we in de organisatie van het hele bedrijfsproces de klant serieus nemen, en in alle stappen die we zetten, voortdurend gericht zijn op verbetering. Een externe prikkel dus, om intern de lat hoog te houden.

Lees hier ons kwaliteitsbeleid.

 

icon-iso

Prettig professioneel


icon-symbol-10

Elkaar verrassen


Aan het werk

Soms één van ons, vaak met twee of drie. “Laten we allemaal twee uur besteden om te gekke dingen te bedenken.” Zitten Martijn en Laureth eindelijk op één lijn, loopt Richard opeens voorbij. Of dan komt Suzanne binnenstormen met een heel andere invalshoek. “Je kunt niet altijd precies zeggen wie wat heeft toegevoegd, maar het geheel wordt er anders door. Krachtiger. Beter.” Elkaar verrassen is de opdrachtgever verrassen.


Ervaren

Onze expertises

Vakmensen

“Wat vind je daar nou, bij Factor 12?” “Ehm… kweenie. Een broeinest van creatieve geesten?” Zeker. Maar we zijn vooral vakmensen. Elk met hun eigen expertise, verkregen via opleiding en praktijkervaring.

Huisstijl
Logo
Websites
Magazines
Apps
Campagnes
Animaties
E-Magazines

Portfolio

“In het verleden gerealiseerde projecten bieden geen garantie voor de toekomst”. Klopt, maar misschien wel inspiratie. En los daarvan, we zijn best trots op de dingen die we gemaakt hebben en willen ze graag met u delen!

..

Bekijk portfolio

icon-symbol-5

Huis de Reiger

Vroeger

Huis de Reiger, zo heet onze thuishaven. Een rijksmonument dat stamt uit de vijftiende eeuw. Van oorsprong een professorswoning.

oud-2

Nu

Tegenwoordig niet meer, maar slimme mensen zitten er nog steeds.
U bent van harte welkom.

Referenties

Alleen maar klinkende namen

Hopen op de vraag: “Voor wie werken jullie zoal?” en dan quasi nonchalant de naam van een multinational laten vallen. Waarop de klant meteen binnen is, natuurlijk. Misschien hoort het zo, maar het hoort niet bij ons. We zijn blij met elke klant die ons uitdaagt en het vertrouwen geeft om iets voor hem of haar te maken. Onderscheid tussen meer of minder klinkende namen kennen we niet. En wat het verschil is tussen een groot of klein project, kan ook niemand ons uitleggen. Elk project is groot. Een greep uit onze opdrachtgevers.