And the award goes to…

And the Award goes to….

“Hé Factor 12, waar zijn jullie naartoe geweest?” Naar de Award Night van Website van het Jaar 2016 in B. Amsterdam. We (Factor 12, Prodes en Go Ahead Eagles) zijn genomineerd in de categorie sport. “Wat goed!” Zeker. En het wordt nog beter, want we hebben gewonnen! “Serieus?!” Jazeker! Een mooie derde plek voor de publieksprijs en de eerste prijs voor Beste Sport website!

We zullen deze avond niet snel vergeten en gelukkig zijn er foto’s gemaakt om nog even na te kunnen genieten.

We zijn onderweg naar B. in Amsterdam. We zijn een beetje vroeg, maar we vermaken ons prima, want er is koffie (en bier).

Mogen we al de zaal in? Gaat het nu eindelijk van start? We houden het bijna niet meer! Het begint. Ons gezelschap van de avond is gearriveerd (Prodes en GA Eagles) en Valerio gaat de prijzen uitreiken. De avond kan nu al niet meer stuk.

De eerste awards worden uitgereikt, en hey: waar zijn alle broodjes gebleven, Dave? Gelukkig staat het voorgerecht al klaar.

Yes, categorie Sport is up next. Samen met Feyenoord (zij hadden de prijs voor populairste website gewonnen) mogen we de award in ontvangst nemen. Met z’n allen op het podium en Martijn mag speechen.

En wauw, wat is ‘ie mooi. We zijn dan ook trots op iedereen die hieraan heeft meegewerkt. #toppers

Prodes en GA Eagles bedankt voor de gezellig avond!

Gepubliceerd op 16 december 2016 door Suzanne

Lijkt het je leuk om een keer met mij en/of het team van Factor 12 in gesprek te gaan over jouw product of dienst? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.