Woensdag = massagedag

Woensdag = massagedag #soepelespieren

Yes! Het is weer woensdag en dat betekent: Merel komt weer langs! Merel heeft haar eigen Praktijk voor Pijnbestrijding, is TCM-therapeut en komt iedere twee weken op woensdag langs om onze spieren helemaal soepel te masseren. We vinden het belangrijk om onze spieren wat liefde te geven ondanks dat we veel achter onze bureaus zitten. Hoe zo’n behandeling voor de eerste keer is? Stagiaire Nora deelt haar eerste ervaring:

Ik was nog maar een paar dagen aan het werk bij Factor 12 toen Merel voor het eerst langskwam. Perfecte timing, want mijn lichaam moest inderdaad even wennen toen ik ineens zoveel achter een bureau zat. De rest van het team vertelde me dat de massage best gevoelig kan zijn als je je spieren vastzitten. Ik was erg benieuwd hoe dit bij mij zou zijn.
Ik vond de behandeling van Merel erg ontspannend, even een kwartiertje met je ogen dicht. Ik had geen last van gevoelige plekken, maar opvallend was wel dat mijn linkerschouder en -arm vastzaten terwijl ik rechtshandig ben. ­Dit kan een teken zijn van een verkeerde zithouding. Na de behandeling ben ik meer op mijn houding gaan letten. Echt een eyeopener dus, dat je na zo’n behandeling precies weet waar het vast zit en daarop kunt letten.
gifje massage

Vraag een gratis demo aan!

Soepele spieren, die gunnen we natuurlijk iedereen! Wil jij dat Merel ook bij jou op kantoor langskomt? Je kunt via ons een gratis demo stoelmassage aanvragen. Vul je gegevens hier onder in zodat Merel contact met je kan opnemen. #soepelespieren #fitopkantoor #massagewoensdag

Nora-1
Suzanne 1

Gepubliceerd op 11 december 2019 door

Nora & Suzanne

Lijkt het je leuk om een keer met ons en/of de rest van het team van Factor 12 in gesprek te gaan over jouw product of dienst? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.