We love slack!

We love slack!

Een tijdje geleden werden we nog overspoeld met mails en de bijbehorende bijlagen. Tegenwoordig communiceren wij nóg sneller met elkaar en onze klanten. Thanks to Slack! 😀

Slack?

“Uh, wat? Wat is ‘Slack’ eigenlijk?” Slack is een app en bij ons sinds kort echt een verademing op het gebied van onze interne communicatie. “Even een postduif sturen” of “Ik fax het wel even” zijn twee zinnen die we al een hele tijd niet meer hebben gehoord (dat van die duif hebben wij overigens nog nooit gehoord, maar we stellen ons zo voor dat dat een lange tijd terug dé manier was om aan te kondigen dat duifje 124 een belangrijke boodschap moest bezorgen). Maar nu horen we hier alleen maar: “Slack het mij maar even.” of “Ik heb je geslackt hoor!”

Zeg het met een gifje

Leuk bijkomend feitje is dat je met slack makkelijk gifjes naar je collega’s kunt sturen. Hoe? Typ /giphy in de chat en daarachter een woord of zin. Bijvoorbeeld: /giphy thumbs up. Slack zoekt zelf een bijpassend gifje, bijvoorbeeld een van deze:

Slack je mee?

Oké, genoeg over gifjes. Maar: wil je ook toegevoegd worden aan onze F12 Slack-channel? Dat kan! Stuur ons een mailtje en het slakken, uh… slacken kan beginnen! Ben je benieuwd of Slack ook iets voor jouw organisatie is? Kijk dan even op de website van Slack.

Slack ya later!

Gepubliceerd op 16 maart 2017 door Suzanne

Lijkt het je leuk om een keer met mij en/of het team van Factor 12 in gesprek te gaan over jouw product of dienst? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.