Wij (= Factor 12, het tofste communicatiebureau van Deventer, #justsayin’) zoeken een enthousiaste contentmaker voor een veelzijdige en leerzame stage. Je draait bij ons mee als volwaardig teamlid, je bent baas over je eigen projecten en werkt in het gaafste pakhuis van Deventer. Studeer je communicatie of journalistiek en heb je affiniteit met het schrijven van teksten? Dan hebben we de perfecte stageplek voor jou!

Stageplek

#contentcreator

Aan de slag

Tijdens je stage ga je voor zowel Factor 12 als onze klanten, direct aan de slag met contentcreatie. We zoeken iemand met een vlotte pen, iemand die al affiniteit heeft met het schrijven van teksten en vaardigheden op dit vlak verder wil ontwikkelen. Wij leren jou hoe je klanten blij maakt met originele content, hoe je steengoed kunt pitchen en binnen een team van creatieve geesten razendsnel mooie projecten oplevert.

Wat ga je doen?

Je gaat samen met ons team van vijf communicatiespecialisten socialmedia-campagnes, on-en offline uitingen, beurzen en style guides opzetten voor onze klanten. Daarnaast ben jij als #contentcreator medeverantwoordelijk de uitvoering van onze eigen communicatie. We hebben ontzettend veel te vertellen over ons werk, en jij bepaalt mede hoe we dat gaan doen 👊 Yes! #storytelling.

#getthatjob

Pak die stage

Wie ben jij?

Je volgt op dit moment een HBO- of WO-opleiding in de richting communicatie of journalistiek en zoekt een toffe stageplek waar je helemaal los kunt gaan met jouw skills op het gebied van content creatie. Misschien ben je hierin al een echter #master. Dan zoeken we jou! Het is belangrijk dat je echt feeling hebt met content (schrijven). Volg je een studie in een andere richting maar gaat je hart wel sneller kloppen van het maken van pakkende teksten? Ook dan maken we graag kennis met je.

Overtuig ons

Nu kunnen we hier zeker nog zo’n 1500 woorden kwijt over onszelf, ons werk en jouw aankomende stage, maar hey, if #you’retheone dan weet je wat je moet doen. Overtuig ons met een geen-speld-tussen-te-krijgen-motivatie en dito CV. Waar wacht je nog op?

#takeabreak

Guardians of the Galaxy

Flipperskills

We hebben sinds kort een flipperkast, dus als je flipperskills een upgrade nodig hebben zit je bij Factor 12 helemaal goed. Oh ja, als de de highscore van Jordy kunt verbeteren – trakteren wij op een drankje!