Soms één van ons, vaak met twee of drie. “Laten we allemaal twee uur besteden om te gekke dingen te bedenken.” Zitten Martijn en Jordy eindelijk op één lijn, loopt Bas opeens voorbij. Of dan komt Suzanne binnenstormen met een heel andere invalshoek. “Je kunt niet altijd precies zeggen wie wat heeft toegevoegd, maar het geheel wordt er anders door. Krachtiger. Beter.” Elkaar verrassen is de opdrachtgever verrassen.

Factor 12

prettig professioneel

Gefeliciteerd!

U. Met het feit dat u nog steeds op onze website bent (waarom eigenlijk?). Wij. Met elke opdrachtgever die voor ons kiest. Met moed, om vragen te stellen die op het randje zitten. Met vertrouwen. Met creativiteit. Met de afronding van een project. Met meetbaar succes.

Met elke mijlpaal in uw of onze geschiedenis. De lancering van uw product, bijvoorbeeld. Of ons 12 jarig jubileum. Maar vooral met de wil om kwaliteit te leveren. In alles wat u vraagt, in alles wat wij doen. Met kwaliteit begint het, en eindigt het (nooit)!

Gecertificeerd

We roepen niet alleen dat we kwaliteit leveren, we laten het ook controleren. Het ISO 9001 certificaat is het bewijs dat we voldoen aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Een onafhankelijke instantie beoordeelt hierbij of en hoe we in de organisatie van het hele bedrijfsproces de klant serieus nemen, en in alle stappen die we zetten, voortdurend gericht zijn op verbetering. Een externe prikkel dus, om intern de lat hoog te houden.

Alleen maar

klinkende namen

Hopen op de vraag: “Voor wie werken jullie zoal?” en dan quasi nonchalant de naam van een multinational laten vallen. Waarop de klant meteen binnen is, natuurlijk. Misschien hoort het zo, maar het hoort niet bij ons. We zijn blij met elke klant die ons uitdaagt en het vertrouwen geeft om iets voor hem of haar te maken. Onderscheid tussen meer of minder klinkende namen kennen we niet. En wat het verschil is tussen een groot of klein project, kan ook niemand ons uitleggen. Elk project is groot. Een greep uit onze opdrachtgevers.

Een greep uit onze klanten

Pakhuis

Ten Hove

Gebouw met geschiedenis. Stoer, industrieel, vol karakter. Een vette eeuw geleden maakten de gebroeders Ten Hove er oliezaadkoeken. Krachtvoer voor melkvee.

Wij maken ook dingen. Die bedrijven of organisaties een boost geven. Op een manier waar we zelf een kick van krijgen. Deze plek versterkt wie we zijn – roots! – en wat we doen. Is krachtvoer voor onze ambities.

Bezoek ons aan de Bergpoortstraat in Deventer. Je bent van harte welkom.