Jordy Tiedink

Jordy Tiedink

Expertises:

Jordy’s collega’s roemen hem om zijn enthousiasme en analytische blik, en die heeft ‘ie ook wel nodig in zijn werk als #UI/UX Designer. Misschien heeft zijn voorliefde voor #nerdstuff en #Starwars er iets mee te maken, want als jij een probleem hebt met je website of app, gaat Jordy op onderzoek uit en komt met een creatieve oplossing op de proppen.

“Mijn werk voelt vaak beetje alsof je een puzzel aan het maken bent. Langzaam valt alles op zijn plek. Hoe moeilijker, hoe beter!”

Hij zorgt ervoor dat zijn ontwerp past bij de eindgebruiker, wat toch wel het ultieme doel is voor een UI/UX Designer. Dat doet hij graag bij Factor 12: “Het is hier echt work hard, play hard. Iedereen doet altijd zijn best om een zo goed mogelijk product te kunnen leveren voor onze klanten. Maar we zijn ook altijd in voor een lolletje en een praatje. De perfecte afwisseling als je het mij vraagt.”

“Het is hier echt work hard, play hard. Iedereen doet altijd zijn best om een zo goed mogelijk product te kunnen leveren voor onze klanten”

“Ja, ik zou echt nog wel heel graag een keer de maan willen bezoeken of een ruimtereis maken.”

Jordy doorgrondt voor de perfecte #userexperience een product van begin tot eind, van waarom tot hoe. Te midden van dat gepuzzel is hij altijd duidelijk over het halen van deadlines. Kortom, aan Jordy heb je een echt betrouwbare geek, want: “Ja, ik zou echt nog wel heel graag een keer de maan willen bezoeken of een ruimtereis maken.”