Marco IJmker

Marco IJmker

Expertises:

Met een goede #communicatiestrategie en een origineel concept ben je er natuurlijk nog niet. Als het tijd is om van een concept een creatie te maken, schuift vormgever Marco aan. Met al zijn ervaring weet hij inmiddels dondersgoed welk medium geschikt is voor een tof eindresultaat. Marco: “Ik wil de klant verrassen met een ontwerp dat de verwachting overstijgt, door de boodschap op een slimme en aansprekende manier te verpakken.”

“We denken echt mee met de klant, maar we durven ook kritisch te zijn als dat nodig is voor een optimaal resultaat. We gaan echt voor een langdurige relatie met een klant, zodat we elkaar goed leren kennen en we als ontwerpbureau nog meer van waarde kunnen zijn.”

Hij is de spin in het web en daarmee aanspreekpunt voor klanten, developers en fotografen. Vraagt altijd door en vindt dat communicatie écht zijn werk moet doen, maar het moet er natuurlijk wel mooi uitzien. De kers op de taart: “Als je je eigen werk terugziet wanneer het gebruikt wordt door een klant.” Blijft volgens collega’s lekker kalm als het druk is en werkt sú-pèr-precies.

“Ik wil de klant verrassen met een ontwerp dat de verwachting overstijgt, door de boodschap op een slimme en aansprekende manier te verpakken.”

“Ik werk het liefst aan opdrachten waar een goed concept aan ten grondslag ligt.”

“Ik werk het liefst aan opdrachten waar een goed #concept aan ten grondslag ligt – van mijzelf of een collega, met goede #copy, gelikte #fotografie, waarbij de vormgeving de perfecte beleving geeft en op die manier de doelgroep aanspreekt.” Met Marco in je team koers je dus af op een topontwerp. Over koers gesproken: Marco is een echte wielerfan en fietst flink wat kilometers per jaar. Echt meters maken lukt dus wel met deze man.