Nora Plekenpol

Nora Plekenpol

YESSS! 👏

Factor 12 heeft er sinds kort een nieuwe stagiaire bij.

Nora is 20 jaar en studeert aan de opleiding Creative Business. Ze vertelt graag hoe ze bij Factor 12 terecht kwam: “Content schrijven. Dat wil ik gaan doen! Maar, waar dan? Bij het zien van de vacature van Factor 12 wist ik het: dit wordt ‘m. Nou ja, dan moet je natuurlijk wel aangenomen worden. Gelukkig was niet alleen ik enthousiast, maar waren ze dat bij Factor 12 ook. Laat die stage als contentcreator maar beginnen!”

“Bij Factor 12 gaat iedereen met plezier aan het werk. Dat vind ik erg belangrijk, dus ik wil tijdens mijn stage uitzoeken waar mijn passie ligt. Dan weet ik zeker dat ik later ook met plezier naar mijn #droombaan kan gaan!”

Hoe is dat dan, zo’n stage bij Factor 12? Nou, da’s wel even wennen: “Je krijgt ineens veel informatie en je maakt lange dagen (in vergelijking met het studentenleventje dat ik daarvoor had), maar ik merkte al gauw: hier zit ik op mijn plek. Het komende half jaar wil ik doordachte en doeltreffende content maken. En ik sta er niet alleen voor hoor, want bij Factor 12 hebben ze een team van specialisten die mij daarbij ondersteunen. En je merkt dat ze het met plezier doen. Heel fijn!” Zeker!

“En ik sta er niet alleen voor hoor, want bij Factor 12 hebben ze een team van specialisten die mij daarbij ondersteunen.”

“Ik wil er tijdens mijn stage achterkomen wat ik wel en niet leuk vind om te doen.”

Toekomstplannen na de studie? Zo ver is Nora nog niet. Maar daarom loopt ze natuurlijk ook stage. “Ik wil er tijdens mijn stage achterkomen wat ik wel en niet leuk vind om te doen. Op dit moment vind ik de combinatie van verschillende werkzaamheden binnen een ontwerpbureau heel leuk. Ik mag veel schrijven, maar daarnaast soms ook een stukje grafische vormgeving doen. Wel met hulp van de ‘grote jongens’ natuurlijk! ;-)”

Heb je een interessante vraag of opdracht voor Nora? Laat je horen! Ze is tot en met januari 2020 onderdeel van het team bij Factor 12.