Suzanne Altena

Suzanne Altena

Expertises:

Waar zou Factor 12 zijn zonder Suzanne? Nou, helemaal nergens. Deze #queenofprojectmanagement – en de nuchterheid zelve – maakt planningen, is dé #sparringpartner voor de rest van het team en springt bij om af en toe een klein plooitje glad te strijken (als dat nodig is). Nuchter: “We doen wat nodig is en zorgen ervoor dat het góed gedaan wordt.” Grote kans dat je als nieuwe klant van Factor 12 Suzanne als eerste tegenkomt, die je altijd vakkundig opvangt.

“Als er een strategisch vraagstuk bij mij langskomt gaan echt al mijn radertjes draaien. Daar krijg ik spontaan ideeën en energie van! ”

Ook zij is een ster in het doorgronden van je vraag in Factor 12-stijl en koppelt de juiste experts aan jouw klus. Ze bedenkt altijd een originele oplossing voor je probleem – zelfs voor het vraagstuk waarvan je niet wist dat je het had. Suzanne tilt met haar onwijs kritische blik menig #concept naar een hoger plan en wordt alom gewaardeerd om haar eerlijkheid en daadkracht.

“We doen wat nodig is en zorgen

ervoor dat het góed gedaan wordt”

“Dingen gaan hier heel gemakkelijk, we zijn heel open en eerlijk en er heerst een ongedwongen sfeer met genoeg ruimte voor je eigen ontwikkeling.”

Geen wonder, want bij Factor 12 komt ze helemaal tot haar recht: “Dingen gaan hier heel gemakkelijk, we zijn heel open en eerlijk en er heerst een ongedwongen sfeer met genoeg ruimte voor je eigen ontwikkeling. En we werken natuurlijk voor leuke klanten!” Funfact: in haar vrije tijd komen haar projectmanagement skills ook goed van pas, want Suzanne heeft een heel scala aan hobby’s. Gamen, tekenen, rolschaatsen: als ze die acties in het weekend ook heeft afgevinkt, stapt ze op maandagochtend weer helemaal #fresh binnen bij Factor12.